AKTUELNO

Otkrila je da često svesno izaziva sukobe.

Otkako je javno otkrila da je Zerina Hećo bila žrtva silovanja, Aleksandra Subotić je u burnom odnosu sa svojim cimerima. Javnost i zadrugari su osudili njen postupak, što je bio povod za brojne svađe između nje i ostalih ukućana.

O žestokim sukobima koje je uzrokovala, kao i o njenom odnosu sa roditeljima i dečkom Davidom Dragojevićem, Aleksandra je razgovarala sa Ognjenom Amidžićem.

Foto: TvPink Printscreen

Prošla sam ovde kroz previše faza. Imam čudnu sposobnost da iziritiram ljude, uvek kada priča nastane haos. Nesvesno to radim. Tako i Davida izludim, imam prirodan talenat da iznerviram ljude - rekla je Aleksandra.
Dešava se i da svesno uđem u raspravu. Umem po prirodi da budem bezobrazna. Ovde sam proglašena zlobnom, ali nisam takva. Ja generalno ne napadam prva ljude, nisam inicijator sukoba - dodala je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra je, zatim govorila o čestim svađama između njene majke Ljube Pantović i oca Karađorđa Subotića, kao i o njenom odnosu sa njima.

Ja ni ne pamtim kada smo poslednji put svi bili na okupu i zaboravila sam na njihove svađe. To mi baš smeta. Sa majkom više ne ulazim u sukobe, a prema Karađorđu sam se postavila majčinski. Pokušavam da mu objasnim šta je ovo rijaliti i da treba da izbegava sukobe. U njihovim sukobima njega doživljavam kao žrtvu jer je majka agresivnija - kazala je Aleksandra.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: ON VOLI RASNE CRNKE! Vladimirovi najdraži progovorili o njegovom poljupcu sa Zerinom, pa zaključili: Ona je skroz njegov tip! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'